Silvestrovské oslavy v Prešove budú v osvedčenej konštelácii

31.12.2004 Celý región

Na dvoch miestach v centre Prešova prebehnú silvestrovské oslavy a vítanie Nového roka 2005. Program pripravovaný samosprávnymi orgánmi mesta a Parkom kultúr...
Na dvoch miestach v centre Prešova prebehnú silvestrovské oslavy a vítanie Nového roka 2005. Program pripravovaný samosprávnymi orgánmi mesta a Parkom kultúry a oddychu (PKO) sa začne od 21. h aj v centre pešej zóny, aj pred novostavbou Divadla Jonáša Záborského. Znamená to, že sa nemení už osvedčená podoba osláv vyskúšaná v minulých rokoch.

V centre pešej zóny vystúpia skupiny a umelci ako Peter Pačút, Drišľak a Peter Stašák, ktorých produkcia je určená viac strednej a staršej vekovej generácii. Pred DJZ budú pre mladých koncertovať kapely Frown, Clear a Metalinda.
Súčasťou polnočného programu je ohňostroj a príhovor primátora mesta Milana Benča.
Vedúci oddelenia PKO Jozef Kačala povedal, že členovia skupín a súborov PKO už po siedmykrát za sebou pôjdu spríjemniť silvestrovskú noc medzinárodnému osadenstvu hostí hotela Patria na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách. \"Máme s týmto programom veľmi dobré skúsenosti, \" konštatoval. Ouvertúrou bol detský \"predsilvester\", ktorý pre ratolestí hotelových hostí pripravili v stredu 29. decembra.
(jj)
 

Vyberte región